Telefon: 0771 921 921

E-post: student@trafikverket.se 

Vi finns över hela landet, bl.a. i Luleå, Gävle, Härnösand, Borlänge, Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Kristianstad, Malmö, Linköping, Jönköping och Karlstad.

Sverige är ett stort, avlångt och glest befolkat land. För att allt ska fungera måste vi kunna ta oss till varandra. Det handlar om allt från arbetspendling, släktkalas och fotbollsmatcher till gods som ska levereras och tomater som ska hamna på tallriken. Här har Trafikverket en avgörande roll. Trafikverket arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi planerar, bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och har övergripande planerings­ansvar för sjö- och luftfart. Tillsammans med andra utvecklar vi ett närmare Sverige där alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt.

Vi är en organisation med över 150 olika yrken inom olika verksamhetsområden och med många olika arbetsuppgifter. Hos oss finns det goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. Framöver kommer vi att ha ett stort rekryteringsbehov och kanske är det just dig vi söker.

Lediga tjänster

Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden, varierande yrken och spännande arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas. För oss är det viktigt att våra anställda utvecklas och trivs på jobbet. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider. Vilket yrke du än väljer kommer du att bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som i sin tur utvecklar samhället.

Läs mer på: trafikverket.se eller trafikverket.se/jobb