Besöksadress: Stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6, 89188 Örnsköldsvik
Telefonnummer växel: 0660-88000
E-post: kommunen@ornskoldsvik.se
Hemsida: www.ornskoldsvik.se

Vid Örnsköldsviks kommun jobbar 5 500 medarbetare för att invånare och företagare ska få bästa möjliga samhällsservice. Tillsammans gör vi en positiv skillnad och arbetar för att det ska vara enkelt och attraktivt att bo, leva och verka i Örnsköldsvik.

Vi vill att du ska trivas. Därför erbjuder vi dig både karriärmöjligheter och olika förmåner som du som medarbetare får ta del av. Vi har till exempel friskvårdsbidrag, motionstimme, föräldrapenningtillägg och olika former av kompetensutveckling som kan vara värdefullt för dig.

I vårt arbete kommer alltid medborgaren först. Med helhetssyn, handlingskraft och tolerans utvecklar vi verksamheten så att vi skapar största nytta för medborgaren.

Vad erbjuder vi?
Vi har många spännande tjänster som du är välkommen att söka. Vi erbjuder också praktikplatser, examensarbete, studentjobb och sommarjobb. Kanske är just du vår nästa kollega?

Kanske vill du jobba extra under dina studier? Hos oss finns möjligheter att arbeta inom flera områden där du kan vara flexibel i din anställning. Kanske vill du jobba inom kök, skola, lokalvård eller vård för att tjäna extra pengar under din studietid men också för att få en inblick och erfarenhet inom ett område du inte provat tidigare.

Vill du bli vår kollega?  Ornskoldsvik.se/ledigajobb

Nyfiken på platsen Örnsköldsvik? Inspiration.ornskoldsvik.se