Vill du vara med och utveckla Karlstad?

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt.

Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart.

Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete, och de kommande åren behöver vi rekrytera många nya engagerade arbetskamrater till våra viktiga jobb. Kanske är du en av dem?

Karlstads största lag behöver förstärkning

Vi erbjuder bland annat traineetjänster, sommarjobb, praktikplatser och examensarbete.

Vill du jobba extra under tiden du studerar kan du kan till exempel jobba som vikarie inom förskola, grundskola och fritids. Det är ett fantastiskt jobb om du vill utvecklas och det passar dig som vill prova på varierande arbetsuppgifter. Det är ett flexibelt arbete där du får möjlighet att göra skillnad. Hos oss får du ett betydelsefullt jobb där du agerar förebild och inspirerar våra barn och elever. Det finns också möjlighet att jobba extra inom vård och omsorg eller på Sundstabadet.

Läs mer om våra traineetjänster, sommarjobb, praktikplatser och examensarbete på: karlstad.se/jobbahososs

Besöksadress: Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26, 652 24 Karlstad
Telefonnummer växel: 054-540 00 00
E-post: karlstadskommun@karlstad.se
Hemsida: www.karlstad.se

Se fler filmer på: karlstad.se/filmkanalen